Arta In Bucatarie - Retete Culinare

Salata de paste cu somon

Salata de paste cu somon

Astazi am pregatit ceva special pentru iubitorii de paste si mai ales pentru cei care adora pestele. Combinatia dintre paste si peste se pare ca este exceptionala si este usor digerabila. Se poate spune ca este preparatul ideal pentru cei mici.

Ingrediente: 300 g paste (dupa dorinta fiecaruia), 200 g porumb dulce, 200 g mazare fiarta, 200 g somon afumat, 200 g smantana, 1 lingura de mustar, 2 linguri de maioneza, 2 linguri de ulei de masline, 1 ardei copt taiat in cubulete, 1 ceapa taiata in forma de solzisori, zeama de la o lamaie, sarea si piperul.

Trebuie sa alegeti niste paste mai calitative (de preferat din greu dur) care sa fiarba bine, sa ramana aldente si sa nu se lipeasca sau sa se sfarme. Prepararea de salata de paste cu somon se realizeaza foarte usor. Pai prima data trebuie sa fierbeti pastele, iar apoi trebuie sa faceti un dressing. Folosind ingrediantele de mai sus, puneti smantana, maioneza, zeama de la o lamaie si mustar. Prepararea somonului se face in functie de preferinte, dar este recomandata gatirea la cald. In cazul in care nu va place pestele puteti sa folositi in locul acestuia orice tip de carne pentru a finaliza preparatul. La final asezati totul intr-o farfurie dupa bunul plac si savurati preparatul.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0 Shares
Share
Tweet
+1
Share
Pin