Arta In Bucatarie - Retete Culinare

Salata cu piept de pui

Salata cu piept de pui

Un mic de jun sau chiar un pranz se poate constitui dintr-o salata alaturi de un piept de pui bine rumenit. Salatele contin foarte multe vitamine, iar pieptul de pui completeaza nutrientii necesari unei persoane de la o singura masa.

Ingrediente: 500 g piept de pui, 500 g rosii, 4 castraveti, 2 cepe rosii, 1 ardei gras, salata verde (cat doreste fiecare), 3 linguri de ulei de floarea soarelui, 6 linguri de ulei de masline extravirgin, 2 linguri de zeama de lamaie, 1 lingurita boia, 1 lingurita mustar, putin patrunjel uscat, piper, sare si zahar (in functie de fiecare).

Puiul este ideal alaturi de o salata pentru ca este o carne totusi slaba si destul de hranitoare. Puiul trebuie condimentat bine pentru a prinde gust bun, iar apoi prajit in tigaie pentru cateva minute. De asemenea se poate gati la cuptor, gratar sau grill.

In timp ce puiul de prepara, puteti sa aranjati un bol destul de incapator si sa adaugati toate legumele si ingredientele necesare. Odata ce le-ai pus pe toate in acelasi loc, le amestecati cu o spatula. Dupa ce puiul s-a rumenit destul de bine, il puteti aseza peste salata si astfel masa de mic de jun, pranz sau cina este gata cat ai clipi.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0 Shares
Share
Tweet
+1
Share
Pin