Arta In Bucatarie - Retete Culinare

Cornulete cu rahat

Cornulete cu rahat

Cornuletele cu rahat sunt cele mai traditionale si minunate portii de deseturi.

Ingrediente: 500 grame faina, 200 grame unt rece, 150 grame zahar pudra pentru decor, 100 grame magion de prune, 100 grame rahat, 80 grame smantana,40 ml lapte, 15 grame zahar vanilat, 10 grame drojdie uscata, 4 galbenusuri, 1 lingura zahar si sare.

In primul rand, aluatul trebuie sa fie unul destul de tare. In caz ca aluatul se usca prea tare puteti adauga cateva linguri de lapte rece, insa nici nu trebuie sa fie prea moale pentru ca o sa fie foarte greu de lucrat cu el. Drojdia uscata poate fi inclocuita cu drojdie proaspata, un cubulet de 25 de grame. Drojdia face ca aluatul sa creasca indeajuns de mult, iar cornuletele o sa fie exact asa cum iti doresti.

Dupa ce aluatul este pregatit si odihnit, puteti incepe sa modelati cornuletele. Le puteti umple cu orice doriti: nuca macinata, majon de prune, rahat sau ce doriti. Dupa ce sunt gata acestea sunt gata le puteti tavali prin zahar pudra si apoi se pot servi. Aceasta este una dintre cele mai bune retele de cornule te fragede pe care ati servit-o.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0 Shares
Share
Tweet
+1
Share
Pin