Arta In Bucatarie - Retete Culinare

Cheesecake fara coacere

Cheesecake fara coacere

O reteta destul de interesanta, insa nu este cunoscuta de foarte multe persoane, insa dupa acest articol o sa fie indragita de toti care o sa incerce sa o prepare.

Ingrediente pentru blat: 400 g biscuiti digestivi si 150 g unt topit.

Ingrediente pentru crema: 600 g crema de branza, 500 ml smantana pentru frisca (de preferat frisca lichida), 150 g zahar pudra, 100 ml apa rece, 100 ml lapte fierbinte, 20 g gelatina si o pastaie de vanilie (semintele sunt folosite).

Ingrediente pentru jeleu: 300 g capsuni congelate sau proaspete, 100 ml apa, 10 g gelatina si 3 linguri de zahar.

Ingrediente pentru decor: 300 g capsuni proaspete.

Blatul pentru cheesecake se face foarte usor din biscuitii digestive si unt topit. Crema se face cu o crema de branza, zahar si frisca lichida alaturi de un adaos de gelatine care are rolul de a inchega crema.

Reteta de prajitura Cheesecake fara coacere este intr-adevar o minunatie de desert pentru ca, atat ca se prepara foarte rapid, nu risti nici macar o secunda sa arzi produsul. La final dupa ce ati terminat totul de preparat puteti sa ornati cu cateva fructe de padure, capsuni, kiwi, ciocolata, nuca de cocos sau cu ceea ce va place mai mult.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0 Shares
Share
Tweet
+1
Share
Pin