Arta In Bucatarie - Retete Culinare

Chec pufos cu cacao

Chec pufos cu cacao

Trebuie sa recunoasteti ca macar odata in viata ati mancat un chec cu cacao preparat de catre cineva si nu puteti sa spuneti ca nu va placat. Ei bine, acum puteti sa il preparati chiar la voi acasa intr-un mod foarte simplu.

Ingrediente: 200 grame faina, 200 grame zahar, 5 oua separate, 2 pliculete zahar vanilat, 4 linguri ulei, 2 linguri cacao, 1 lingurita praf de copt si 1 praf de sare.

Cel mai important lucru atunci cand faceti un chec este sa bateti cat mai bine albusurile, incat sa acorporati cat mai mult aer intre ele. Pentru a face acest lucru aveti nevoie de un mixer stand sau chiar un simplu mixer va poate ajuta sa duceti treaba la bun sfarsit.

Dupa ce ati amestecat ingredientele si ati amplasat aluatul intr-o tava, il lasati la copt si il testati cu ajutorul unei scobitori. Atunci cand bagati scobitoarea in chec, iar aceasta iese curata inseamna ca, checul dumneavoastra este gata. Inainte sa il taiati lasati-l putin timp sa se raceasca pentru a nu intampina probleme la taiere. De asemenea, dupa preferinte puteti adauga pe deasupra, nuca de cocos, nuca maruntita, zahar vanila, migdale, ci nu numai pe deasupra , dar si direct in aluat pentru un gust mult mai cuprinzator.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


0 Shares
Share
Tweet
+1
Share
Pin