Arta In Bucatarie - Retete Culinare

Batoane Bounty preparate acasa

Batoane Bounty preparate acasa

Toata lumea indrageste acele batoane de ciocolata umplute cu cocos care se dovedesc a fi chiar destul de scumpe in supermarket-uri. Ei bine, acum poti rezolva aceasta problema realizant ”Batoanele Bounty” chiar la tine acasa.

Ingrediente: 300 g ciocolata cu lapte, 300 g nuca de cocos, 300 g lapte condensat, 100 g ciocolata amaruie si 50 g de unt foarte moale.
Tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati nuca de cocos cu laptele si untul, astfel incat sa formati batoanele. Dupa asta le puneti la rece pana cand acestea devin putin solide, iar apoi topiti ciocolata si incercati sa la inveliti in glazura. La final dupa ce ati realizat toata treaba le puneti cateva ore la rece pana ce devin de-a dreptul solide.

Cu siguranta o sa fiti uitimiti de rezultatul obtinut. Iar inainte sa le gustati, incercati sa va ganditi la gustul celor din magazin si o sa vedeti ca batoanele Bounty ale dumneavoastra o sa fie mult mai bune decat cele cumparate.

Umplutura de cocos este foarte gustoasa si nu este excesiv de dulce, astfel incat le puteti oferi fara nici un fel de ezitare si celor mai mici.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


0 Shares
Share
Tweet
+1
Share
Pin